Împreună pentru viață! Gala ATI, un eveniment caritabil care implică mediul de afaceri din Timiș

1402

Împreună pentru viață ! Gala ATI
Sub acest slogan, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează, începând cu acest an, o serie de evenimente caritabile care vizează responsabilitatea socială corporatistă. Mediul de afaceri este un pilon puternic pentru orice societate iar programele de acest tip îmbunătățesc calitatea vieții. Chiar dacă statul asigură cadrul general, companiile sunt încurajate să facă, în mod voluntar, mai mult decât prevede acest cadru, pentru a îndeplini obiective sociale, de mediu sau sănătate.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, împreună cu Asociația pentru ATI “Aurel Mogoșeanu” Timișoara ne invită la un eveniment de strângere de fonduri destinate modernizării Clinicii ATI din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara.
Amfitrionul evenimentului este Prof. univ. dr. Dorel Săndesc, Preşedintele Societății Române de Anestezie şi Terapie Intensivă (SRATI), membru al Consiliului European al “European Society of Anesthesiology” (ESA), Președinte de onoare al Asociației pentru Anestezie și Terapie Intensivă „Aurel Mogoșeanu” Timișoara. Invitatul special al evenimentului va fi Gabriel COTABIȚĂ, care ne va dezvălui impresionanta lui poveste de succes din secția de ATI, o poveste care a emoționat o țară întreagă.

Prin participarea la eveniment și prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit*, vom fi cu toți „ÎMPREUNĂ PENTRU VIAȚĂ”. Gala A.T.I. are loc în data de 10 martie 2017, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cu începere de la ora 17.30.

LĂSAȚI UN MESAJ