Impozite majorate pentru locuitorii unei comune din imediata vecinătate a Timișoarei! video

1330

Aleșii locali din comuna Dumbrăvița au hotărât, în şedinţa de joi a Consiliului Local, mărirea impozitelor pentru case, terenuri şi autovehicule.

Modificările vor fi astfel: cu 50% mai mult pentru case, cu 20 % mai mult pentru autovehicole. Cei care dețin terenuri extravilane vor plăti mai mult cu 100 lei/hectar, în schimb impozitul a rămas neschimbat la terenurile intravilane în curs de constructie. Hotararea CL va intra în vigoare imediat după acordul Prefecturii Judeţului Timiş.

„Aseară am avut şedinţă de C.L, unde pe lângă cele 24 de puncte de pe ordinea de zi, am avut şi mărirea taxelor şi impozitelor pe 2018. La acest punct s-au adus unele modificări, s-a mărit impozitul pe locuinţele rezidenţiale, şi s-a mărit şi impozitul pe maşini.S-a ajuns la aşa ceva findcă populaţia a cerut (prin consilieri), o astfel de mărire, consilierii venind cu propunerea de mărire a impozitului, pentru a putea îmbunătăţii serviciile către populaţie: menţinerea curăţeniei, amenajarea parcurilor, a drumurilor, eu personal având mai multe întâlniri cu diverse persoane care, mi-au solicitat acest lucru. „ a spus Victor Malac, primarul comunei Dumbrăviţa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ