Impozite majorate cu până la 500% pentru prorietarii a 12 terenuri din Timișoara! Unde se află respectivele terenuri…

318

Consiliul Local Timişoara a aprobat marți primele majorări de impozit cu 250% până la 500% pentru proprietăţi din intravilanul municipiului, lăsate în paragină. Aleşii locali au aprobat o listă de 12 terenuri pentru care impozitul va fi majorat

Primarul Nicolae Robu amenință că nimeni nu va scăpa: “Tuturor li se aplică. Nimeni nu va fi exceptat, garantez eu asta. Nu putem să tot stăm să le strângem câte vor fi în final, ci mergem pe măsură le finalizăm, adoptăm hotărârile de Consiliu Local. De la 1 ianuarie 2018, se aplică. Nu este nimeni nici favorizat și nici persecutat. Garantez eu asta. Totul se întâmplă în ritmul în care aparatul de specialitate poate face preparativele”, afirmă Nicolae Robu.

Vor fi plăti impozite majorate proprietarii mai multor terenuri din intravilanul Timișoarei, situate pe bd. Liviu Rebreanu, Calea Torontalului, străzile Inocențiu Klein, Steaua, Armoniei, Textiliștilor, Zefirului, Mihail Jora, Ștefan Octavian Iosif. Este vorba depre 10 proprietari persoane juridice dar și despre două persoane fizice care nu și-au îngrijit terenurile deținute.

Mai mult, edilul șef al Timișoarei a declarat că se lucrează şi la o listă pentru clădirile istorice neîngrijite pentru care se vor aproba majorări ale impozitului cu până la 500 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ