15.9 C
Timișoara
duminică 25 februarie 2024

Impactul Expoziției Brâncuși depășește granițele județului fiind de interes european

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica face un succint bilanț al unei din cele mai reprezentative manifestări culturale ale anului ce se încheie.

„Am depășit 100 mii de rezervări la Expoziția Brâncuși și am primit titlul de evenimentul anului 2023 în România!
Sunt recunoscător pentru numărul impresionant de vizitatori care au vizitat deja sau își doresc să viziteze expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”. De la deschiderea ei, pe 30 septembrie 2023, și până acum, expoziția se bucură de un mare succes, având peste 100.700 de rezervări.
Considerată punctul culminant al Programului Timișoara, Capitală Europeană a Culturii, expoziția este reflectată la superlativ și în studiul IRES 2023, membru al ESOMAR (European Society for Opinion and Marketing Research).
Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul unui an atât de special pentru Timișoara și vă reamintim că expoziția este deschisă până pe 28 ianuarie 2024.
Expoziția Brâncuși este finanțată de Consiliul Judeţean Timiş, fiind organizată de către Muzeul Național de Artă Timișoara, Fundația Art Encounters și Institutul Francez din România.”

Alte subiecte :

Citește și :