Imaginile zilei vin din vestul țării! Mașină blocată pe șine, tractată de tramvai!

763

Liniile de tramvai de pe bulevardul Cantemir din Oradea au fost, din nou, sâmbătă seară, capcane pentru o maşină condusă de o şoferiţă neglijentă. Seat-ul roşu cu număr de Cluj, prins între linii, a blocat jumătate de oră traficul tramvaielor, până când o echipă a OTL a reuşit să-l tracteze… cu un tramvai!

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.30, la intesecţia Cantemir-Costaforu, unde conducătoarea auto a virat neglijent la dreapta, spre cartierul Nufărul, dar nu a nimerit carosabilul, ci a încălecat liniile de tramvai, încurcată probabil şi de vremea ploioasă.

Curios e că femeia nu şi-a dat seama decât foarte târziu că nu se află pe şosea, rulând mai bine de 50 de metri, până când maşina a rămas „înţepenită”. „Ce să fac? Nu am văzut bine! Am fost orbită de lumini”, explica ea, răstit, unui pasager din propria maşină, care îi reproşa, iritat, că nu a simţit că „s-a terminat asfaltul”.

La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj al Poliţiei Locale Oradea, care i-a luat datele şoferiţei şi, în paralel, a căutat soluţii pentru a degaja traficul. Dinspre Nufărul, trei garnituri de tramvai au oprit una în spatele ceielailalte, iar dinspre Oradea Plaza alte două, unii pasageri coborând şi luând-o pe jos când au văzut care este cauza blocajului.

Un echipaj de intervenţie al OTL a sosit la „locul faptei” şi, cu ajutorul unui cablu şi a unei garnituri de tramvai, au rezolvat problema. Primul tramvai oprit pe direcţia Centrul Civic – Cantemir s-a apropiat de Seat şi, după ce mașina mică a fost ancorată, cu un poliţist la volan, a tractat-o până pe carosabil. Motorul autorismului funcţiona, dar una din roţi avea pană, plus cine ştie ce alte probleme pe dedesubt…

În nici jumătate de oră, traficul a fost degajat.

sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ