Imagini virale: Asfalt turnat direct pe un strat gros de noroi, la zero grade, pe un drum naţional VIDEO

45

Şoferii care au circulat cu maşinile joi, 9 decembrie, pe DN 17, în zona Ilişeşti a judeţului Suceava, şi-au făcut cruce când au văzut că o echipă de muncitori turna un strat gros de asfalt direct în noroi, la o temperatură de zero grade Celsius.

Muncitorii lucrează de câteva săptămâni bune la consolidarea unei porţiuni de pe DN 17, pe raza comunei Ilişeşti a judeţului Suceava şi au îngreunat destul de mult traficul în zonă. Pe toată perioada intervenţiei s-a circulat alternativ pe un singur sens. La începutul acestei săptămâni, constructorul a ajuns la etapa de turnare a asfaltului pe porţiunea respectivă, ceea ce i-a bucurat pe localnicii care s-au săturat să stea la semafoare şi să înfrunte aglomeraţia, cu atât mai mult cu cât porţiunea de drum face legătura între municipiul reşedinţă de judeţ şi oraşele turistice Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei.

Bucuria n-a ţinut mult. Oamenii şi-au făcut cruce când au văzut că muncitorii firmei constructoare au turnat asfaltul direct pe un pat de noroi.  Zona s-a umplut de denivelări, iar martorii spun că asfaltul turnat se mişca sub tălpile trecătorilor.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ