Imagini tragi-comice într-un oraș din vestul țării. Ce-au pățit doi oameni care transportau un sicriu. Video

1125

„Nu se poate, bă, băiatule, nu se poate! Ești nebun la cap?” – exact acestea au fost primele cuvinte rostite atunci când am văzut filmulețul pe care puteți să-l vedeți și voi puțin mai jos.

Doi băieți ,,gigei” și-un sicriu. Da, și-un sicriu. Că sicriul era gol sau că avea și-un „locatar” nu știm. Nu știm nici cum a ajuns în sensul giratoriu de la Intim, printre mașini, una dintre cele mai aglomerate intersecții din Arad. Dar ne putem imagina cu toții cam ce reacții au avut zecile de șoferi care s-au trezit că trebuie să depășească… un sicriu.

Cum Dumnezeu poți să scapi un sicriu pe drum? Cum? N-ai cum! Sau ai cum, dacă ești unul dintre cei doi băieți din imagini.

Nu știm dacă s-o fi stricat dricul, dar băieții s-au descurcat. Poate că au luat un taxi. Nu știm nici asta, fiindcă exact în momentul sosirii taxiului lângă sicriu, cameramanul s-a împrăștiat de râs și a scăpat telefonul pe la pedale.

Apoi, după întâmplarea asta, poate Aradul n-are nevoie doar de piste pentru biciclete, ci și de piste pentru sicrie. Sau poate băieții cu sicriul l-au cărat în spate și, obosiți fiind, au luat o mică pauză. N-or mai fi avut bani să-l plătească pe Kuki. Poate au scos ajutorul de înmormântare și l-au jucat la păcănele sau… l-au beut…

Bine că din sicriu nu s-a rostogolit nimic … că se producea ditamai accidentul la Intim.

sursa: specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ