Imagini șocante din Italia. Angajații unui cimitir, filmați în timp ce taie cadavre VIDEO

198

Imagini șocante din cimitirul Flaminio – Prima Porta, de la Roma. După cum scrie „Il Messaggero”, carabinierii au filmat mai mulți angajați ai AMA – Azienda Municipale Ambiente – compania de salubritate a Romei – care taie și rup cadavre în bucăți. Este vorba de cadavrele celor care ar trebui să fie incinerați, dar familia nu are bani…

Cadavre făcute bucăți la Prima Porta în loc să fie incinerate. Pare a fi scena unui film de groază, în schimb este o nouă anchetă a Procuraturii de la Roma. Mai mulți angajați Ama sunt cercetați pentru înșelăciune și profanare de cadavre.

Dar cum funcționa afacerea? În cimitire, locul se concesionează pentru 20 sau 30 de ani. Legea italiană impune ca sicriul să fie scos după 20 sau 30 de ani de la înmormântare și, dacă corpul este mineralizat, oasele sunt colectate pentru a fi mutate în osuarul comun, eliberând astfel locul de înmormântare. Totuși, se întâmplă ca în multe cazuri corpul să rămână în stare bună. În acest caz, rudele decedatului sunt obligate să plătească pentru reînnoirea concesiunii sau pentru efectuarea incinerării.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Povestea întreagă, pe gazetaromaneasca.com.

LĂSAȚI UN MESAJ