Imagini scandaloase într-o frizerie, după ce un clan de rromi a intrat să își linșeze rivalii

6361

Scene şocante s-au consumat zilele trecute într-o frizerie din Râmnicu Vâlcea unde trei persoane, printre care doi adolescenţi, au fost la un pas să fie linşate de rivalii lor.

Doi copii de 14 şi respectiv 17 ani şi un adult de 35 de ani, de etnie romă, din Râmnicu Vâlcea, au ajuns marţi în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea după ce au fost bătuţi cu sadism de un grup de şase bărbaţi.  Agresorii sunt acum reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Episodul sângeros s-a derulat într-o frizerie, unde victimele merg de obicei să se tundă. Între cele două grupări există nişte conturi nereglate, în sensul că nu se bat pentru prima dată. Doar că de data aceasta s-a mers mult prea departe cu violenţa. Se pare că ar exista şi un proces mai vechi pe rol.

Bărbaţii înarmaţi cu bâte de obiecte contondente au intrat în frizerie şi au început să-i lovească, cu sălbăticie, pe cei trei, spre groaza angajaţilor. I-au lăsat la pământ, într-o baltă de sânge, apoi au fugit.   Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, le-au pus cătuşele, două zile mai târziu, celor şase agresori cu vârste cuprinse între 22 şi 52 de ani. Toţi locuiesc în Râmnicu Vâlcea.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ