Imagini revoltătoare într-un adăpost pentru animale: „Lagăr pentru maidanezi” VIDEO

98

O serie de imagini cu câini fără stăpân adăpostiţi în padocul din Râmnicu Vâlcea au declanşat vii reacţii în mediul online.

Un angajat al unei asociaţii pentru protecţia animalelor din Vâlcea a postat pe mai multe pagini de socializare, timp de două zile, la începutul lunii noiembrie, imagini care au stârnit oprobiul public cu animale surprinse în diverse cadre, provenind din Adăpostul public de  la Feţeni – Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre câini cu sânge pe ei, extrem de slăbiţi, care tremură de spaimă şi foame, dar şi despre tratamentul inuman pe care-l aplică hingherii acestora.

„Adăpostul Public Feţeni Vâlcea… videoclipul spune tot…  Acest amărât (din imagine – n.r.) este super traumatizat. Din ce am aflat, câinele a fost salvat, dar mai sunt multi alţii ca el în acest adăpost! Datorită postării anterioare, mai multe persoane m-au contactat să îmi spună că se alătură iniţiativei de a vizita adăpostul Feţeni, şi a verifica padoc cu padoc, câine cu căţel, condiţiile acestora… Vă rog adoptaţi!”, sună textul care însoţeşte un videoclip devenit viral, cu un câine speriat şi tremurând..

VIDEO, AICI!

Detalii, pe adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ