Imagini revoltătoare cu un copil de 6 ani lăsat să fumeze şi să bea alcool la o petrecere. „Îl pregătesc pentru viaţă” VIDEO

121

Imaginile au fost filmate în Craiova şi au fost făcute publice chiar de tatăl copilului. Acelaşi băiat a fost filmat anul trecut când conducea un Mercedes şi mânuia două cuţite pe faceebook. Până acum poliţiştii din Craiova nu au luat nicio măsură.

Bărbatul care şi-a filmat copilul în timp ce fuma, bea alcool şi dansa se numeşte Vialis şi este fiul celebrului Vilifort, cel care în urmă cu 15 ani a scos sute de romi înarmaţi pe străzile din Craiova pentru a protesta că „ţiganii nu sunt lăsaţi să mai intre în localurile din oraş”. Vialis a fost implicat de-a lungul anilor în numeroase scandaluri.

De când a devenit tată, Vialis  nu a ratat niciun moment să arate lumii întregi cum este băiatul său. „Îl pregătesc pentru viaţă”, a spus de fiecare dată părintele.  Mereu îmbrăcat elegant, cu părul lung, băieţelul a fost filmat în tot felul de ipostaze, dar ultimele imagini au stârnit reacţii dure. Când au văzut postarea, oamenii au cerut în mii de mesaje ca poliţia să intervină imediat.

„Wylly Jr ❤️ mea”, a scris Vialis când a postat imaginile de mai jos. La începutul anului trecut, Vialis şi-a filmat copilul făcând o demonstraţie la volanul unui Mercedes. Imediat după ce imaginile au devenit virale, poliţiştii craioveni au anunţat că au deschis un dosar penal în cauză, dar acesta finalizat nici până în ziua de azi.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ