Imagini incredibile pe terenul din Arad! UTA rămâne în B unde o așteaptă ACS și ASU – VIDEO

707

Timișorenii pot răsufla ușurați, UTA a ratat promovarea în prima ligă și a căzut varianta rușinoasă de a evolua în meciurile de acasă pe stadionul Dan Păltinișanu. Aradul rămâne în B pentru a pune în scenă dueluri încinse cu ACS Poli, dar mai ales cu ASU Politehnica…

Fotbalul arădean ține prima pagină a publicațiilor însă nu pentru o performanță deosebită, ci pentru imaginile delicioase de la barajul cu FC Voluntari. Arena „Motorul” s-a transformat într-o veritabilă orezărie la ora startului meciului cu ilfovenii, iar jucătorii celor două echipe împreună cu brigada de arbitrii s-au chinuit să îndepărteze apa de pe gazon. Imagini ce cu siguranță vor face înconjurul planetei, din pacate la rubrica amuzantă a jurnalelor… Și vor deveni noua etichetă a fotbalului românesc.

Pe teren UTA, a ”înotat” mai bine decât adversara și Ciprian Rus a marcat singurul gol în ultimele minute. 1-0 pentru arădeni care însă rămân în B pentru că în meciul tur cedaseră în fața prim-divizionarei cu 0-3.

UTA rămâne așadar în liga secundă și stagiunea ce începe în luna august se anunță a fi una extrem de interesantă. Și asta pentru că vom avea mai multe episoade ale așteptatului duel Timișoara – Arad. Reamintim că municipiul de pe Bega va alinia la startul eșalonului secund două formații, retrogradata ACS Poli și nou-promovata ASU Politehnica.

LĂSAȚI UN MESAJ