Imagini halucinante. Angajaţii unui spital au filmat un şobolan care se plimba prin salonul unui pacient VIDEO

63

Imagini halucinante surprinse la Spitalul de Psihiatrie „Socola” din Iaşi. Angajaţii spitalului au filmat un şobolan care se plimba prin salonul unui pacient.

Filmarea este făcută cu un telefon mobil. Potrivit primelor informaţii, şobolanul a fost văzut într-o zonă tampon a spitalului. Aici, pacienţii stau o perioadă unde sunt sub observaţie, apoi sunt spitalizaţi în clinici. Imaginile sunt din data de 3 octombrie, în jurul orei 21.40.

Rozătoarea este destul de mare, din ce se vede pe filmare. Pacientul cheamă un angajat al spitalului, iar acesta vine şi încearcă să prindă şobolanul. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au rămas înmărmuriţi.

„Nu poţi să faci un spital şi să nu mături în spital. Acolo trebuie văzut exact ce s-a întâmplat, trebuie igienizat, deratizat, luate toate măsurile, dar conducerea spitalului trebuie să ştie să facă lucrurile astea, dacă avem o sesizare din partea asta, o să trimitem acolo inspectorii de la igienă să sancţioneze şi să analizeze să vadă care sunt cauzele, adică cum s-a putut ajunge aici pentru că asta înseamnă deficienţe majore de igienă, dacă ajung şobolanii să intre în spital”, a spus pentru Ziarul de Iaşi Vasile Cepoi, directorul instituţiei.   A fost demarată o anchetă internă la unitatea medicală din Iaşi, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ