Imagini dramatice la Mamaia. Bărbat adus la mal în ultima clipă, după ce i s-a făcut rău în apă

704

La început de sezon, marea ne amintește cât este de periculoasă. Un bărbat de 61 de ani, din București, se află în stare critică, după ce a fost la un pas să se înece în dreptul stațiunii Mamaia.

Turiștii care l-au văzut l-au scos la mal și un elicopter SMURD, care a aterizat chiar pe plajă, l-a transportat la spital. Bărbatul a fost resuscitat de două ori, iar acum este internat la Terapie Intensivă. Orele care vin sunt decisive.

Bărbatul venise singur din București să vadă marea. În zona Mamaia Nord a intrat să înoate, iar după un timp turiștii aflați pe plajă l-au văzut plutind şi i-au sărit în ajutor. Apa nu era prea caldă şi martorii cred că bărbatului i s-a făcut rău.

“L-a observat altcineva care era lângă mine şi mi-a atras atenția. Eu mă uitam în cu totul altă direcție. Când am ajuns lângă el, am văzut că plutea cu capul în apă. Atunci am strigat după ajutor către cei de pe plajă, au mai venit câțiva băieţi şi am început să inițiem niște manevre de resuscitare, până au venit salvamarii, care au continuat într-un mod profesionist, să zic aşa”, spune Cristian, salvator.

Elicopterul SMURD venit în ajutor a aterizat chiar pe plajă pentru a-l transporta pe turist la spital.

La spital, bărbatul a intrat din nou în stop cardio-respirator. Medicii l-au resuscitat, iar acum este internat la terapie intensivă, în stare critică.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ