Imagini ca în filmele horror lângă o școală din România! Drogul ”zombie” face ravagii printre tineri

243

Imagini șocante cu doi tineri drogați pe străzile din Baia Mare au apărut în mediul online, după ce periculosul drog ”zombie” a pătruns în oraș. Trei tineri au fost filmați într-o stare de letargie pe marginea unui gard, în urmă cu câteva zile, iar acum alte două persoane au fost surprinse în aceeași stare după ce ar fi consumat substanța interzisă care face ravagii în Europa.

Imaginile au fost filmate în oraș, în apropierea Școlii Gimnaziale ‘Nicolae Iorga’, ziua în amiaza mare, relatează actualmm.ro. Un trecător i-a filmat, povestind pentru sursa citată că persoanele din imagini vin aproape în fiecare zi în acel parc și se droghează cu substanța care îi transformă în „zombie’.

Tinerii devin violenți când li se atrage atenția asupra acestui comportament, și, mai mult, locul unde consumă substanțele periculoase se află în imediata apropiere a unei instituții de învățământ.

Drogul ‘zombie’, care a făcut ravagii în Europa și a pătruns acum și la noi, este produs în China și Taiwan. Drogul este accesibil, practic la îndemâna oricui, pentru că este de 15 ori mai puternic decât cocaina și de 20 de ori mai ieftin, susțin autoritățile, iar depășirea dozei duce imediat la deces.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ