Îi recunoști? Bărbatii din imagine sunt căutați în Austria pentru o faptă deosebit de gravă!

182

Polițiștii austrieci solicită ajutor pentru identificarea a doi tâlhari.

Oamenii legii susțin că cei doi infractori ar fi vorbit, în timpul comiterii unei fapte, limba română. Ținând cont că în Klagenfurt locuiesc români și din zona de vest a țării, polițiștii au ales să trimită imagini cu ei și în țara noastră, în speranța că cineva îi poate recunoaște.

”La data de 2 august 2018, ora 18.25, un bărbat a intrat într-o casă din Klagenfurt și s-a îndreptat către apartamentul victimei, pe care a imobilizat-o, lovit-o si tâlharit-o, aceasta suferind leziuni grave. Au fost sustrase câteva mii de euro, precum și bijuterii a căror valoare nu se cunoaște. Bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi vorbit limba romană. Acesta ar fi fost însoțit de un alt bărbat, care a rămas în zona intrării ca supraveghetor. Cei doi bărbati necunoscuți nu au fost identificați până în prezent. Identificarea persoanelor din imagini poate ajuta ancheta în acest caz”, au anunțat polițiștii.

Persoanele care pot da relații cu privire la bărbații din imagini sunt rugate să apeleze serviciul 112 sau să contacteze cea mai apropiata unitate de poliție.

sursa – lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ