Iepuraşul bleu… jandarm!

256

Bucuria copiilor este nepreţuită. Sinceritatea izvorâtă din sufletul lor a făcut ca jandarmii timişoreni să le mai facă o vizită cu cadouri din partea iepuraşului.

Iepuraşul a sosit cu autospeciala Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara la Centrul de Zi „Sf. Nicolae” din cadrul Serviciului pentru Protecţia Copilului şi Familiei Timişoara şi a adus cadouri pentru 45 de copii.

Solidari cu copiii mai nevoiaşi, jandarmii timişoreni s-au mobilizat cu sprijinul Asociaţiei „Urmaşii lui Glad” şi au cumpărat produse specifice sărbătorilor de Paşte pe care le-au oferit copiilor: „Este îmbucurător să vezi aceşti copii râzând. Orice dar contează pentru copii, este important să înţelegem că nu trebuie să rămânem indiferenţi ci să dăruim din puţinul nostru!”.

Cu această ocazie, copiii au aflat că jandarmii sunt acei oameni inimoşi care s-au oprit o clipă din misiunile cotidiene, pentru a le aduce în prag de sărbătoare, o clipă de bucurie.

Aceştia i-au întâmpinat pe jandarmi cu un spectacol de poezie şi cântec, dăruindu-le la final jandarmilor, desene şi felicitări confecţionate manual de copiii centrului.

LĂSAȚI UN MESAJ