I-a ademenit cu dulciuri apoi i-a dezbrăcat și aliniat lângă pat. Ce a urmat e groaznic. Bestia a fost capturată lângă Arad

5442

Violatorul de băieți din Sântana a fost prins și dus la pușcărie. Acesta era condamnat de o lună și jumătate.

Gheorghe Colompar, 59 de ani, a fost condamnat la 16 ani de închisoare cu executare pentru că a violat șase băieți la Sântana, Arad. Sentința s-a pronunțat la finele lunii septembrie.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sântana au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Oamenii legii au depistat, pe raza localității Sântana, un bărbat de 59 de ani, pe numele căruia magistrații Judecătoriei Chișineu Criș au emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 16 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Arad”, transmite Poliția Arad.

Conform rechizitoriului în seara de 2 martie, Colompar i-a ademenit cu dulciuri pe cei șase băieți și i-a dus la el acasă, unde i-a dezbrăcat și i-a aliniat lângă pat. Apoi i-a abuzat pe rând. Mai întâi i-a obligat să îi facă sex oral. Apoi i-a penertrat pe unii dintre ei. ”În intervalul orar 20.30 – 22.00, Colompar Gheorghe a întreținut relații sexuale orale cu un număr de 6 copii, cu vârste între 8 și 12 ani, respectiv persoanele vătămate B.E. (minor în vârstă de 8 ani), C.M.I. (minor în vârstă de 11 ani), B.I.F. (minor în vârstă de 8 ani), R.N.A. (minor în vârstă de 11 ani), C.M. (minor în vârstă de 11 ani) și D.E.A. (minor în vârstă de 12 ani)”, transmite procurorul de caz, Brigitte Sighete, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș.

Violatorul în serie de minori este un bărbat de etnie romă, pensionat pe motiv de boală, în urma unui atac cerebral. La audieri, nu și-a recunoscut faptele. Ba mai mult, a susținut că acești copii îl deranjau și că minorii ar fi vrut să îl agreseze sexual, arată sursele EVZ. În timpul anchetei a rezultat însă că nu era prima data când bărbatul își organiza propria orgie cu minori de vârsta nepoților săi, la el în dormitor. Teoretic, soția lui nu știa nimic. Nici cei trei copii ai lor, majori, părinți la rându-le.

sursă: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ