Huf decide să devină companie neutră din punct de vedere a emisiilor de carbon până în 2030 cel târziu

34

Velbert, 2021 | Huf anunță stabilirea unor obiective clare pentru protecția mediului înconjurător: compania va deveni neutră din punct de vedere a emisiilor de carbon până în 2030 cel târziu. În acest scop, în calitatea sa de expert în sisteme de acces securizat și autorizare auto, compania a întreprins deja numeroase demersuri și va continua eforturile sale de dezvoltare durabilă.

„În calitate de furnizor pentru industria automotive, Huf își sprijină, de asemenea, clienții în neutralizarea impactului producției de autoturisme și a traficului. În plus, sustenabilitatea este o parte integrantă a valorilor noastre în calitate de companie de familie ”, a declarat Tom Graf, CEO Huf.

„Din acest motiv, ne aliniem în mod consistent întreaga organizație în vederea reducerii emisiilor de CO2. Avem un obiectiv clar: până cel târziu în 2030, Huf va fi o companie neutră din punct de vedere a emisiilor de carbon.”

Membru al UN Global Compact, Huf raportează anual activitățile sale de protecție a mediului. Acestea includ îmbunătățirea continuă a întregului lanț valoric – de la produs la rețeaua globală de producție – sub aspectele ecologice dar și economice. Până în 2030, Huf își propune să-și reducă consumul de energie cu 2% și, în același timp, să crească ponderea energiilor regenerabile cu 20 % pe an.

Huf a întreprins deja numeroase măsuri pentru reducerea CO2

Cel mai recent exemplu: Huf a instalat module solare pe acoperișurile fabricii și a parcării din Tondela, Portugalia. In total, au fost instalate 2.336 module cu o capacitate totală de 740 kWp.

Fabrica din Tondela consumă în prezent 4,47 GWh pe an, din care sistemul de energie solară va acoperiaproximativ 1,03 GWh. Cu alte cuvinte, se așteaptă ca aproximativ 23% din necesarul de energie să fie acoperit prin generarea de energie sustenabilă. Centrala solară a fost testată și pusă în funcțiune în februarie 2021.

„Huf Portugalia, la fel ca întregul grup Huf, și-a luat un angajament de conduită sustenabilă în toate aspectele activității sale zilnice”, spune Pedro Pêga, manager al locației din Portugalia.

„Nu numai că optimizăm procesele pentru a asigura protecția mediului, dar și contribuim la sensibilizarea angajaților noștri spre a acționa cu responsabilitate față de mediu. Susținem acest lucru în multe feluri, de exemplu instalăm stații de încărcare astfel încât oricine vine la lucru cu o mașină electrică să poată încărca bateria în mod gratuit. Panourile solare de deasupra parcării furnizează energia electricănecesară.”

Parcul de energie solară din Tondela este un bun exemplu cu privire la măsurile pe care Huf le ia pentru a proteja mediul. Aceste măsuri variază de la economisirea energiei, reducerea consumului de materiale, reutilizarea materilelor, reducerea consumului de apă, optimizarea spațiului de producție și a proceselor logistice.

Un alt exemplu bun poate fi găsit într-unul dintre domeniile principale decompetență ale Huf: pentru vopsirea mânerelor ușilor și a altor piese Huf minimizează utilizarea solvenților și oferă acoperiri pe bază de apă.

Mai mult, Huf reduce constant deșeurile rezultate din procesele de producție și logistică: orice material în exces, cum ar fi cel rezultat din turnarea prin injecție a plasticului sau turnarea sub presiune, este reciclat și reutilizat în procesul de producție, dacă
este posibil. Huf susține, de asemenea, motivația angajaților prin recompensarea sugestiilor lor și încurajarea inițiativelor lor pentru protecția mediului și economisirea resurselor naturale prin programul de gestionare a sugestiilor de îmbunătățire internă „ERGO: Evaluate – React – Go – Optimize” („Evaluează – Reacționează – Acționează – Optimizează”).

Imagini și informații suplimentare sunt disponibile prin următorul link:
Huf Group Newsroom

Despre Huf Group:

Huf Group dezvoltă și produce sisteme de blocare mecanică și electronică, precum și sisteme de acces și autorizare a vehiculelor pentru industria auto globală. Înființată în Velbert de Ernst Hülsbeck și August Fürst în 1908, compania de familie are astăzi puncte de lucru în Europa, America și Asia.

Potrivit unui studiu realizat de Handelsblatt, Huf se numără printre cele mai inovatoare 20 de companii din Germania. În anul financiar 2020, Huf Group a generat vânzări de aproximativ 1 miliard de euro și a angajat 7.800 de oameni în întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ