Hoțul de biciclete a fost prins… păgubitul încă nu

195

Proprietarul unei biciclete sustrase din parcarea unui centru comercial situat pe Calea Șagului, din Timișoara, este așteptat de câteva luni la sediul Secției 3 Timișoara pentru a lămuri unele aspecte și pentru a intra în posesia vehiculului.

La data de 06 iunie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat un tânăr de 27 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi de biciclete.

În fapt, în cursul lunii mai a.c., tânărul ar fi sustras trei biciclete din parcarea unui centru comercial situat pe Calea Șagului, din Timișoara.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar ulterior față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cele trei biciclete sustrase au fost recuperate de polițiști, două dintre acestea fiind restituite păgubiților, iar cea de-a treia așteaptă încă să fie revendicată.

Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea proprietarului bicicletei în cauză și restituirea acesteia.

Pentru a lămuri unele aspecte și pentru a intra în posesia vehiculului, proprietarul este așteptat la sediul Secției 3 Poliţie Timișoara.

Pentru informaţii suplimentare puteţi apela numărul 0256.402.102.

Pentru a preveni comiterea furturilor de biciclete, poliţiştii recomandă:

– Nu vă lăsaţi bicicleta neasigurată şi nesupravegheată! Furtul unei biciclete neasigurate se comite într-un timp foarte scurt.

– Folosiţi sisteme de asigurare a bicicletei cât mai solide, cu lacăt antifurt şi sistem de alarmare sonoră!

– Păstraţi actele de provenienţă a bicicletei! În cazul în care vă va fi sustrasă, trebuie să le prezentaţi la poliţie şi vă ajută la recuperarea acesteia.

– Memoraţi însemne particulare ale bicicletei dumneavoastră (zgârieturi, lovituri, uzuri etc.)! Vă va ajuta să o recunoaşteţi, când va fi recuperată de poliţişti.

– Sesizaţi poliţia în cazul în care v-a fost sustrasă bicicleta!

– Nu lăsaţi în coşul bicicletei bunuri sau bagaje (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile)!

– În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112.

LĂSAȚI UN MESAJ