Hoți de locuințe din Timișoara prinși la Târgu Jiu

222

Trei tineri ce obișnuiau să fure din casele din Timișoara au fost prinși de oamenii legii din alt județ al țării, unde aceștia au dat câteva lovituri. Este vorba despre 3 bărbați de 21, 23 și respectiv 24 de ani.

„La data de 22 iulie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale, în baza unui plan comun de acțiune împreună cu polițiștii Biroului de Investigații Criminale Târgu-Jiu și cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Dolj, au identificat trei tineri, de 21, 23 și 24 de ani, bănuiți de mai multe furturi din locuință de pe raza municipiului Timișoara și Târgu-Jiu”, a transmis IPJ Timiș.

Cei trei au dat ultima lovitură în 22 iulie. Ghinionul a făcut să fie prinși în flagrant delict. În jurul orei 22.30, cei în cauză ar fi pătruns, prin forțarea unui geam, într-un apartament dintr-un imobil din Târgu-Jiu, iar din interior ar fi sustras bani și bijuterii. Prejudiciul a fost recuperat parțial de către polițiști. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de reținere și arestare Preventivă Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ