Hoţi de lemne spulberați de o mașină când ieşeau din pădure

1910

Un accident rutier grav a avut loc lângă o pădure din Cluj. După ce au devastat pădurea, hoţii de lemne au încărcat arborii tăiaţi într-o căruţă şi au fugit, să nu fie prinşi de pădurar.

Hoţii, ieşind din pădure spre şosea, ocupaţi cu fuga şi probabil căruţa fiind prea voluminoasă, n-au văzut că se apropia o maşină şi au fost loviţi în plin, fiind aruncaţi pe asfalt sau pe marginea drumului.

Hoţi de lemne spulberaţi de o maşină, la ieşirea din pădure
Două persoane care se aflau la furat de lemne într-o pădure de lângă Cluj au fost lovite de o maşină în timp ce încercau să fugă cu prada. Ei au încărcat până la refuz o căruţă şi apoi au da bice calului, însă la intrarea în şoseaua principala au fost spulberaţi de o maşină care nu avea cum să-i vadă la timp, căruţa fiind nesemnalizată, să nu-i vadă nimeni.

Cei doi au avut un noroc neaşteptat, rănile nu le pun în pericol viaţa. Calul, în schimb, din păcate, a murit pe carosabil, în impactul cu maşina.

„Erau 2 oameni în căruță, au fost la furat lemne și au ieșit din pădure direct în drum. Oamenii sunt bine, calul a murit pe loc”, a precizat un martor de la faţa locului, citat de monitorulcj.ro.
Sursa: observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ