Hoț prins în flagrant în timpul unei spargeri. A sărit în Crișul Alb pentru a scăpa

190

Un hunedorean prin în flagrant de polițiști în timp ce încerca să fure dintr-o casă, a fost reținut pentru 24 de ore. Inițial, bărbatul a scăpat de polițiști, aruncându-se în apele Crișului Alb.

Conform IPJ Hunedoara, duminică, în jurul orei 23:40, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Brad au organizat o acţiune în urma căreia au surprins în flagrant un bărbat de 39 de ani, din comuna Vaţa de Jos. Acesta intrase în locuinţa unui bărbat din municipiul Brad, după ce a forțat un geam, cu intenţia de a sustrage bunuri. În acest timp, un complice asigura zona, pentru a nu fi surprinşi de alte persoane.

Polițiștii i-au somat verbal pe cei doi şi, întrucât aceştia nu s-au supus somaţiei, au pornit în suspecților.

”La vederea poliţiştilor, atât bărbatul de 39 de ani, cât şi complicele său au fugit pe terasamentul fostei linii ferate, fiind urmăriţi de poliţişti pe malul Crișului Alb. Poliţiştii au reușit prinderea și imobilizarea complicelui, în timp ce bărbatul de 39 de ani a reușind să scape, la adăpostul întunericului, sărind în apele râului”, informează IPJ Hunedoara.

Luni însă, poliţiştii, însoțiți de mascați, au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului din comuna Vaţa de Jos. De aici, au ridicat pentru cercetări mai multe probe ce vor fi analizate în contextului dosarului de  cercetare penală întocmit în cauză.

Suspectul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brad, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Faţă de cei în cauză, poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

sursa – gddhd.ro

LĂSAȚI UN MESAJ