Hoţ de telefoane, prins în timp ce fugea de la locul faptei

230

Poliţiştii locali din Timişoara au prins un hoţ de telefoane mobile imediat după ce acesta dăduse lovitura. Tânărul i-a smuls mobilul din mână unei femei pe stradă şi a luat-o la fugă. Păgubita nu s-a lăsat uşor şi a pornit în urmărirea hoţului. Agenţii de poliţie din zonă au acţionat imediat şi l-au prins pe făptaş.

hot-telefoane„Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, în zona centrală a municipiului, au observat, în jurul orei 21.50, un bărbat care alerga dinspre Piața Huniade spre str. Lucian Blaga, urmărit de o tânără care striga ”Hoțul!”. Polițiștii locali au fugit după el, cel acuzat fiind imediat imobilizat. Deoarece opunea rezistență și era extrem de agitat s-a trecut la încătușarea acestuia. La controlul corporal sumar efectuat asupra tânărului a fost găsit un telefon mobil. Tânărul a fost identificat în persoana lui S.I., de 18 ani, cu domiciliul în Timișoara”, transmit poliţiştii locali.

Hoţul a susţinut că telefonul îi aparţine, dar un martor a fost rugat să sune numărul indicat de femeia păgubită, iar telefonul a sunat chiar din buzunarul tânărului. Aşa că agenţii l-au dus pe hoţ la Secţia 1 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ