HORROR. L-a fiert pe copilul de 4 ani al concubinei într-un cazan de sodă caustică!…

1520

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, prin ordonanţa din 17 aprilie 2016, reţinerea inculpatului Z.A. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor şi profanare de morminte sau cadavre.

În cursul anului 2013, în timp ce se afla în domiciliul său dintr-un sat din judeţul Sibiu, Zlagna, împreună cu concubina sa şi copilul acesteia, în vârstă de 4 ani, inculpatul Z.A. i-a aplicat minorului mai multe lovituri în zona feţei şi a pieptului, soldate cu decesul acestuia.
Ulterior, inculpatul a săpat o groapă în locuinţa sa unde a introdus corpul victimei, după care s-a deplasat în municipiul Târgu Mureş, de unde a cumpărat mai multe pungi cu sodă caustică.
La momentul revenirii la domiciliul său, inculpatul Z.A. a dezgropat cadavrul minorului, l-a pus într-un cazan pe sobă, a adăugat apă şi soda caustică şi timp de mai multe ore a întreţinut focul cazanului până la momentul la care corpul minorului s-a transformat într-un lichid gelatinos.
Pentru a-şi şterge orice urmă a faptei, inculpatul Z.A. a aruncat atât cazanul, cât şi lichidul gelatinos, reprezentând corpul minorului decedat, pe malul râurilor Târnava Mare şi Mureş.

LĂSAȚI UN MESAJ