Holograf a câștigat un proces de 60.000 de euro, în urma unei țepe de zile mari!

168

Cei din trupa Holograf au dat lovitura la sfărșitul acestui an. Pe lângă numeroasele concerte, se pare că artiștii au o a doua sursă de venit, după ce au câștigat procesul cu o firmă cu care au colaborat în 2015.

Potrivit Click.ro, Eva Energy, societate care are ca obiect principal furnizarea de energie elctrică și gaze naturale și care la finalul anului 2015 a fost principalul partener al formației Holograf în turneul național de promovare al celui de-al 18  album al formației, a fost dată în judecată, așadar cântăreții urmează să se îmbogățească cu 60.000 de euro.

Fondatorul firmei a bătut palma pentru o sumă consistentă cu Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu însă, pe parcurs nu s-a mai respectat contractul. Astfel, cei cinci membri ai formației s-au ales cu o “ţeapă” de 282.199,48 lei, adică 60.000 de euro.

În cazul în care suma era mai mică, Holograf nu apela la instanță, însă în cazul de față au făcut-o. Au avut câștig de cauză și acum au de primit 60.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ