Hoață filmată în timp ce fura bani dintr-o magazie a mall-ului din Craiova (VIDEO)

240

O femeie din Craiova a reuşit să fure aproximativ 2.000 de lei din geanta angajatei unui magazin de îmbracăminte din Electroputere Mall. Totul s-a întâmplat duminică seară, puţin după ora 19.

Cel care a făcut sesizarea a povestit că femeia a intrat într-o magazie şi după câteva secunde a plecat cu toţi banii găsiţi într-o geantă. Furtul a fost suprins de o cameră de supraveghere.

„A intrat în magazia magazinului, unde este accesul interzis. În acea magazie angajatele îşi ţin hainele de schimb şi lucrurile personale. Din imaginile suprinse se observă că a intrat de două ori. Prima oară s-a uitat, a studiat zona, apoi a revenit şi a acţionat“, a povestit bărbatul, care este un apropiat al păgubitei.

Într-adevăr, în imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea o tânără de aproximativ 20 de ani, care ţine câteva haine în braţe. Mai întâi bagă capul pe uşă şi îşi face o idee despre ce ar putea găsi. După câteva secunde revine şi se duce direct la o geantă de damă. Scotoceşte după portofel, iar după ce îl găseşte ia toţi banii şi iese pe uşă.

Plângere la Secţia 3

Angajata păgubită a depus o plângere la Secţia 3 Poliţie, însă i s-a spus că cea care a comis furtul este greu de găsit.
„Au spus să îşi ia gândul de la bani, că sigur nu o vor găsi. Mi se pare absurd, în condiţiile în care există imagini cu autoarea furtului“, a mai susţinut bărbatul. Cititorul GdS speră ca cea care a furat banii să fie recunoscută.
Acesta ar fi şi motivul pentru care a făcut publice imaginile suprinse de camera de supraveghere. „Poate o recunoaște cineva şi ne ajută cu vreo informaţie“, a încheiat cititorul GdS.

Poliţiştii fac cercetări

Întrebaţi despre această situaţie, reprezentanţii IPJ Dolj au susţinut că a fost întocmit un dosar penal şi se fac cercetări pentru identificarea femeii. „În cursul zilei de ieri (duminică – n.r.) poliţiştii de la Secţia 3 au fost sesizaţi despre faptul că o persoană necunoscută a sustras o sumă de bani dintr-o geantă de damă, lăsată nesupravegheată în incinta unui magazin din Craiova. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt şi efectuează cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a persoanei în cauză“, au precizat poliţiştii doljeni.

Sursa: gds.ro

LĂSAȚI UN MESAJ