Haos în Timișoara! Prima ninsoare serioasă, surpriza autorităților. Galerie foto

1564
Marți dimineață, timișorenii s-au trezit cu un start consistent de zăpadă.
Dezobișnuite probabil de astfel de situații, cel puțin în ultimii ani, autoritățile au fost luate ”prin surprindere”. Străzile, chiar și marile artere, au fost acoperite cu zăpadă, iar roțile mașinilor aflate în trafic alunecă, semn ca nu a fost împrăștiat material antiderapant.
Asta în condițiile în care primăria are contract de deszăpezire cu doua firme, Retim și SDM. Nici în centrul orașului, în fata Primăriei, nu este deszăpezit. Șoferii circulă greu și foarte atenți. Nici trotuarele nu prea sunt curățate. Cele din fata caselor și a blocurilor cad în sarcina proprietarilor, dar cele de lângă parcuri, spre exemplu, sunt responsabilitatea autorităților.

Update
Reprezentanții Primăriei Timișoara spun ca au scos angajații și mașinile de la deszăpezire pe teren de la ora 04:00. În prezent pe străzile Timisoarei sunt 13 utilaje.
Dacă ați sesizat și dumneavoastră probleme legate de deszapezirea din Timișoara, așteptăm să ne scrieți și să ne trimiteți imagini pe adresa redactiei contact@banatulazi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ