HAOS! Coadă de sute de persoane la predarea buletinelor de vot

184

Disperare la Biroul electoral de circumscripţie nr 11 Caraş-Severin. La orele dimineți, sute de persoane, membri ai secţilor de votare încă aşteaptau la coadă, în frig, să poată preda buletinele de vot şi celelalte materiale electorale. Acestea au venit din tot judeţul şi se ştia că se va ajunge în această situaţie, potrivit colegilor de la Radio Reșița.

În judeţul au fost amenajate 365 de secţii de votare. Din fiecare au venit câte 3 persoane care să însoţească buletinele: preşedintele, locţitorul acestuia şi operatorul de calculator.

Practic, votarea s-a încheiat aseară la ora 21.00, iar după numărarea voturilor în secţie, datele au fost transmise către BEC. Acum, însă, trebuie predate toate documentele. Multe dintre ele au fost aduse din teritoriu cu ajutorul microbuzelor şcolare.

La Biroul electoral de circumscripţie nr 11 Caraş-Severin sunt comasate şi importante forţe de ordine: poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi pompieri. Circulaţia era strangulată în zona finaţelor din Reşiţa, iar parcarea supermarketului din zonă plină.

LĂSAȚI UN MESAJ