Hamilton Central Europe devine partener al Casei Ronald McDonald Timișoara

50

Fundația pentru Copii Ronald McDonald anunță debutul unul parteneriat ce are ca scop sprijinirea Casei Ronald McDonald Timișoara de către compania Hamilton Central Europe. În premieră, prin programul „Adopt-a-Living-Room”, compania devine custodele livingului din Casa Ronald McDonald Timișoara. În acest fel Hamilton Central Europe va sprijini toate familiile cazate acolo timp de un an calendaristic și va contribui la continuitatea activității Casei Ronald McDonald Timișoara.

Construită în incinta Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Casa Ronald McDonald Timișoara a fost inaugurată în anul 2008 și până în prezent a găzduit peste 10.000 de părinți. Aici, familiile copiilor internați pe perioade mai lungi de 7 zile se pot odihni, li se asigură mese calde zilnice, pachete cu bunuri de primă necesitate și consiliere psihologică. În acest fel, părinții pot fi alături de copiii lor pe perioada spitalizării.
„Prin acest parteneriat continuăm să contribuim direct la creșterea accesului la serviciile medicale de care au nevoie copiii bolnavi din toată zona de Vest a țării și nu numai. Sănătatea copiilor este una dintre prioritățile unei societăți dezvoltate și de aceea ne implicăm acolo unde este nevoie și ori de câte ori este posibil. Ne bucurăm că suntem părtași la acest proiect sustenabil și că împreună vom reuși să ținem familiile împreună în perioade foarte dificile din viețile lor.”, a declarat Corina-Aurora Kovacs, Director Administrativ, compania Hamilton Central Europe.
Președinta Fundației pentru Copii Ronald McDonald, Amalia Năstase a declarat „Orice implicare în creșterea calității vieții a copiilor este binevenită și apreciată. Este necesar fiecare sprijin care vine către Fundația pentru Copii Ronald McDonald pentru că doar așa ne putem duce misiunea mai departe. Fiecare gest contează pentru noi, dar mai ales pentru familiile aflate în momente greu de descris în cuvinte care au nevoie de ajutorul nostru. Le mulțumim celor de la Hamilton Central Europe și sperăm ca acest parteneriat să fie unul solid și pe termen lung”.

Despre Hamilton Central Europe
Hamilton Central Europe și-a început activitatea în România în anul 2013, cu producția de seringi microlitrice și ace. Odată cu deschiderea acestui sediu, România a devenit a doua țară din Europa, după Elveția, în care Compania Hamilton desfășoară activități de producție.

În prezent, în fabrica din Giarmata, Hamilton Central Europe produce instrumente de precizie
ridicată folosite în laboratoarele de analiză și cercetare (seringi de mare precizie, pompe de dozaj, module de pipetare, accesorii etc.), precum și consumabile de unică folosință utilizate în secțiile de terapie intensivă din întreaga lume.

Despre Fundația pentru Copii Ronald McDonald
De 24 de ani, Fundația pentru Copii Ronald McDonald dezvoltă proiecte și programe care îmbunătățesc calitatea vieții și a sănătății copiilor din toată țara. Prin Casele Ronald McDonald de la București și Timișoara, dar și prin noile proiecte de Casă de la Iași și București, Fundația susține continuu familiile cu copii care au nevoie de spitalizare pe o perioadă îndelungată, prin asigurarea de cazare gratuită și servicii suport. De asemenea, anual, spitale de copii și secții de pediatrie din toată țara primesc sprijinul Fundației sub forma dotărilor cu echipamente, aparatură și consumabile, necesare acordării actului medical în condiții optime.

Începând cu anul 2017, Fundația este coordonată de Consiliul Director, din care fac parte:
Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Năstase Communications
Dl. Ștefan Iordache, Chief Operating Officer Publicis One Romania
Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicină sportivă
Dl. Valentin Truță, General Counsel Hili Ventures
Dl. Martin Xuereb, Președinte Ronald McDonald House Charities Malta