Halucinant! Băiatul ambasadorului Emil Hurezeanu, bătut cu pumnii și picioarele de un profesor! VIDEO

658

Educaţie cu pumnul. Aşa înţelege un profesor de muzică din Bucureşti să-şi rezolve disputele cu câţiva adolescenţi. Bărbatul a şi fost filmat făcând asta. Iar unul dintre adolescenţii agresaţi ar fi fiul ambasadorului Emil Hurezeanu. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

În imagini se vede cum un bărbat de 44 de ani ţine un adolescent de mâini şi apoi îl loveşte cu piciorul în burtă. De pe margine, martorii şocaţi îi cer să se oprească.

”Bă, ia mâna de pe el! Are 13 ani. Dar cum să daţi în halul ăsta în el?”, strigă martorii.

Adolescenţii se aflau pe această stradă în momentul în care bărbatul a parcat maşina şi a ieşit la ei. După un scurt schimb de replici acesta a început să îi lovească şi nu s-ar fi oprit până când nu a sosit poliţia.

Video aici: https://observatornews.ro/social/profesor-filmat-cand-loveste-cu-picioarele-un-adolescent-pe-strada-in-bucuresti-victima-ar-fi-fiul-ambasadorului-emil-hurezeanu-ba-ia-mana-de-pe-el-are-13-ani-

Băiatul lovit de profesor ar fi fiul lui Emil Hurezeanu

Nu ar fi pentru prima oară când bărbatul, profesor de muzică, are astfel de dispute cu adolescenţii.

”Credeţi că dacă sunteţi minori faceţi ce vreţi?”, spune profesorul.

Violeta Asadi, avocat: ”Asta este a treia oară când se întâmplă, după câte am înţeles. Am ieşit pe balcon. Era şi fratele celui care îi bătea pe copii, care filma. Că i-a provocat”.

Surse Observator spun că victima ar fi chiar fiul lui Emil Hurezeanu, scriitor, fost jurnalist şi actualul ambasador al României în Austria. Diplomatul nu este în ţară şi nu a confirmat oficial acest lucru.

De cealaltă parte, bărbatul acuzat se apără, într-o declaraţie în exclusivitate pentru Observator. Spune că a acţionat în legitimă apărare şi că este hărţuit de mult timp de adolescenţi.

Emanuel Popa, profesorul agresor: ”Au venit joi, erau aici când eu veneam de la serviciu cu maşina şi au început să arate gesturi obscene şi să mă înjure. Fratele meu a ieşit cu telefonul să filmeze. Îl înjura pe fratele meu şi încerca să îl umilească în ultimul hal”.

Iar ca să-şi justifice acţiunile, bărbatul îşi ia martori chiar vecinii.

Profesorul de muzică se apără spunând că adolescenții îl provoacă

Emanuel Popa, profesor: ”Toată lumea de aici este sătulă de ceea ce se întâmplă. Noi am făcut sesizări la poliţie. Au fost multe sesizări. Metodele pe care le-au încercat ei nu au dat multe rezultate. Ei merg pe ideea tata este ambasador, nu ai ce să-mi faci. Vine, te provoacă, te scuipă, te înjură. Poliţia vine, ei fug, după ce pleacă poliţia ei se întorc tot acolo”.

În ciuda justificărilor, imaginile arată probleme serioase.

Gabriel Diaconu, medic psihiatru: ”Faptul că vezi minori agresați de un adult este tulburător. O persoană care se va angaja asupra unui copil sau adolescenți cu forță fizică, în această țară intră sub incidența legii”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal in rem pentru loviri şi alte violenţe.

LĂSAȚI UN MESAJ