Haine, alimente sau… baterii. Se fură de toate din magazine

311

Trei persoane sunt cercetate de poliţiştii din Timișoara după ce ar fi fost surprinse de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara efectuează cercetări faţă de un bărbat de 24 de ani, bănuit de furt din societate comercială. În 6 ianuarie, acesta a fost reţinut de agenţii de pază ai unui centru comercial, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare, a căror valoare nu a fost achitată.

În aceeași zi, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit documente procedurale pe numele unui bărbat de 43 de ani, care a fost depistat, într-un centru comercial, având asupra sa mai multe baterii externe neachitate.

De asemenea, în data de 7 ianuarie, polițiștii Secției 3 Timișoara au întocmit acte procedurale pe numele unei tinere de 30 de ani, care a fost depistată, într-un supermarket, având asupra sa produse alimentare neachitate.

În  toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de peste 550 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ