Guvernul a renunțat la OUG! Peste 25.000 de timișoreni cer acum demisia Guvernului-VIDEO

2580

Peste 25.000 de timișoreni nu au renunțat la proteste! Zilele libere au adunat tot mai mulți oameni pe străzile Timișoarei. Studentii nu au stat pasivi la manifestările din ultimele 5 zile. Începând de ieri, numărul acestora a fost tot mai mare. „Suntem copiii golanilor din ’89”!Au spus tinerii, mai galagiosi ca niciodata. Semnare ca vocea lor a fost auzita!

In a cincea zi de protest se poate spune că ordonanța de urgentă privind modificarea Codului Penal a adunat tot mai multă indignare în rândul timișorenilor. Unitate, dreptate și democrație au fost principalele doleanțe ale manifestanților, strigate timp de 5 zile la rând.

Daca unii dintre ei au stat în stradă pentru a-și striga nemulțumirile, alții i-au susțin direct de pe terasele cafelelor, amplasate în Piața Operei. Ceaiul gratuit a fost oferit de un grup de timșoreni binevoitori! Peste 50 de litri au fost pregătiți pentru manifestanți.

Protest 4 febr 1

Nici șoferii nu s-au lăsat mai prejos. Astfel s-au fluturat pancarte și steaguri direct din mașini. Claxoanele la unison au fost prezente si ele pe străzile orașului.

S-au luat măsuri și în privința forțelor de ordine, unde numărul jandarmilor a fost suplimentat aproape de două ori.

La ora 20.25 Premierul Sorin Grindeanu adeclarat oficial că OUG va fi discutată mâine în regim de urgență pentru abrogare!

Protestatarii nu au renunțat la miting nici după anunțul făcut de Grindeanu. Bucuria celor din centrul Timișoarei s-a transformat în indignare la adresa Guvernului. Cei peste 10.000 de protestatari spun că nu renunță, după ce au reușit să determine abrogarea Ordonanței de Urgență privind modificările Codului Penal și a Codului de peocedură penală și cer acum demisia Guvernului.

LĂSAȚI UN MESAJ