Grupul Editorial ART își așteaptă cititorii la Bookfest Timișoara cu peste 900 de titluri

60

Editurile Vlad și Cartea cu Genius, Arthur, Youngart, Grafic, ART și Paladin, parte a Grupului Editorial ART, vă invită la a X-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest Timișoara, în perioada 30 martie – 2 aprilie 2023. Peste 900 de titluri, dintre care foarte multe noutăți, sunt pregătite să-și întâlnească cititorii de toate vârstele.

Vă recomandăm cele mai recente titluri ale autorilor români: De ce și-a pierdut balaurul tableta… și alte întâmplări fantastice, de Adina Rosetti, cu ilustrații de Andrei Măceșanu, Cartea năsoaselor, de Alexandra Rusu, cu ilustrații de Ioana Văllimărescu, Cu vaporul printre stele, de Matei Vișniec, cu ilustrații de Andra Bădulescu, 8 povestiri de vacanță, de Adina Popescu, cu ilustrații de Bilyana Velikova.

Portofoliul editurii Vlad și Cartea cu Genius se îmbogățește cu noi titluri ale unor scriitori clasici: Iarna pe uliță, de George Coșbuc, cu ilustrații de Andrei Măceșanu, și Regele Babar, primul volum al celebrei serii de Jean de Brunhoff, apreciate și iubite de copiii din lumea întreagă.

Editura Arthur le propune cititorilor împătimiți ai seriei Jurnalul unui puști un nou volum marca Jeff Kinney – Jurnalul unui puști 17: Skütek Megaplyn, în care Greg vrea să-și trăiască viața ca un rockstar. Numai că până la fani și paparazzi, trebuie să rezolve problemele mult mai obișnuite ale trupei fratelui său, Skütek Plyn.

Avem vești foarte bune pentru fanii universului Harry Potter! Pentru ei aducem la Bookfest Timișoara cel de-al patrulea volum ilustrat din îndrăgita serie a lui J.K. Rowling: Harry Potter și Pocalul de Foc, cadoul perfect pentru fanii devotați și cititorii noi deopotrivă.

Cititorii cărților editurii Youngart (16 ani+) au ocazia să facă cunoștință cu Teodosie cel Mic, personajul imaginat de Răzvan Rădulescu și moștenitorul de drept al Bucureștiului, care, fiind deocamdată prea mic, are nevoie de tot ajutorul prietenilor săi ca să scoată capitala din ghearele celor care vor să preia puterea.

O serie etalon și una dintre cele mai bune benzi desenate create vreodată, Sandman, de Neil Gaiman, se continua cu volumul patru, Anotimpul Cețurilor, și este fără doar și poate apariția-eveniment a editurii Grafic.

De neratat în colecția musai a editurii ART este noul roman al lui Fredrik Backman, Învingătorii, finalul răvășitor al trilogiei Björnstad, iar pentru amatorii de nonficțiune, propunerea noastră este Asediul invizibil, de Dan Werb, cel mai recent titlu din colecția Sapiens și una dintre cele mai cuprinzătoare, mai bine documentate şi uşor de citit cărţi despre ştiinţa pusă în mişcare de pandemia de COVID-19.

Editura Paladin vă propune una dintre cele mai amuzante opere de ficțiune scrise vreodată, Semne bune, de Terry Pratchet și Neil Gaiman, recomandată atât adulților, cât și cititorilor mai tineri.

Toate titlurile Grupului Editorial ART vor avea reduceri între 20 și 25% pe durata Salonului Internațional de Carte Bookfest Timișoara 2023, iar pentru fanii eroilor de bandă desenată Asterix și Obelix avem o supriză la achiziția a trei volume din serie.

Parteneri media: TVR Timișoara, Radio România Timișoara, Banatul Azi.

LĂSAȚI UN MESAJ