Grindeanu renunță la Ordonanța de Urgență privind modificarea Codului penal și Codului de procedură penală-VIDEO

617

”Vă anunț că mâine vom face, în regim de urgență, o ședință de guvern pentru abrogarea Ordonanței care a scos oamenii în stradă” a spus acum câteva minute premierul Sorin Grindeanu.

”Vom regândi regândi cadrul legal pentru modificare Codului Penal și Codului de procedură penală. Nu renunțăm la programul de guvernare pe care ni l-am propus” a încheiat Grindeanu intervenția din această seară de la sediul Guvernului.

1 COMENTARIU

  1. sorinel mamä, te-ai lasat cumparat ca un sac de cartofi de catre Dragnea. Ce-a fost in capusorul tau,sa vrei sa legalizezi hotia? Acum poti s-o-ntorci si s-o sucesti cum vrei tu. Tot omul a inteles foarte bine ce intentii ai, pana si copiii de cinci ani. NIMENI de pe planeta Pamant n-a indraznit vreodata sa legalizeze hotia. Nu cred ca mai exista un locsor pe planeta Pamant, unde sa te poti ascunde. Oare ce-a fost in capul tau, cand ai facut asta? Ce logica lui peste, te-a determinat sa dai cinstea pe rusine? Si pt ce? Pt. un post de prim-ministru? A meritat asta?Te-ai blamat pt tot restul vietii, Dragnea te-a luat de prost si tu i-ai facut jocul. Oare n-ai un gram de gandire? Te-ai gandit la familia si copii tai, ca le distrugi tot viitorul, cand te lasi dus de nas, ca un urs cu belciuge in nas la circ? Si toate astea, in numele lui Dumnezeu, PENTRU CE?

LĂSAȚI UN MESAJ