Grindeanu le ,,dă peste nas” lui Dragnea și Firea! Vezi cum îi pune la punct premierul pe cei doi!

4357

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa guvernului condus de Sorin Grindeanu și a spus că ea, ca primar general, are o relație foarte proastă cu miniștrii Guvernului Grindeanu, chiar mai proastă decât a avut cu tehnocrații lui Dacian Cioloș. În plus, ea a anunțat că se preconizează o evaluare a activităţii guvernamentale şi că este posibil să aibă loc o remaniere a Guvernului, adăugând totodată că este îngrijorată dacă premierul nu mai are timp să se consulte cu preşedintele partidului.

Atacurile lui Firea nu au rămas fără răspuns de la Sorin Grindeanu. Premierul a început, în răspunsul său la atacurile din partea lui Firea, cu o veste oferită de Banca Mondială, conform căreia economia României va înregistra un avans de 4,4% în acest an, față de o expansiune de 3,7% previzionată în ianuarie. Conform lui Grindeanu, adversari PSD nu se află în partid, ci în afara lui.

”A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înțeles nevoile și așteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creștere economică – cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înființează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creștere. Banca Mondială a îmbunătățit prognoza legată de creșterea economică de anul acesta. Așa cum am spus întotdeauna, mai avem foarte multe de făcut – acesta este drumul pe care am pornit și pe care suntem deciși să mergem în continuare. Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorități pe care le împărtășim cu toții.

Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere și o lipsă totală de proiecte.

În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiții și relații consolidate la nivelul Europei și nu numai.

Joi, mă voi întâlni cu premierul francez, Edouard Philippe. De asemenea, mă voi întâlni cu Secretarul General al OCDE, Angel Gurria. Aderarea țării noastre la OCDE este un obiectiv important pentru Guvernul pe care-l conduc. Acestea, odată cu ridicarea nivelului de trai al românilor și repornirea motorului investițiilor, sunt prioritățile Guvernului acum.”, e mesajul lui Sorin Grindeanu.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ