Grindeanu îl face zob pe Robu din ,,vecinătatea” lui Mazăre! Îl numește ”incompetent, mitoman, narcisist și isteric”

1039

Să fie un semn că fostul premier are, în sfârșit, curajul să lupte cu Robu pentru Timișoara?! Sau doar faptul că se află la mii de kilometri depărtare de capitala Banatului să fie explicația atacului furibund împotriva lui ”Lae” Robu! Probabil că, dacă va mai bate o dată palma cu Ayatolahul Dragnea, care l-a umilit pe Grindeanu de mai multe ori, Sorin cel viteaz va candida la Primăria Timișoara. Dar să vedem ce spune în lunga sa postare pe FB ex-liderul PSD Timiș, ajuns, între timp, într-o slujbă extrem de bine plătită din bani publici, firește. Că așa e în politica românească, tradiția bătăliei pentru sinecuri bine plătite.

„Timișoara, anul 2018 – nu există contract de dezinsecție și deratizare (de fapt, nu există de aproape cinci ani). Timișoara, tot 2018 – ninge masiv, nu se deszăpezește. Tot Timișoara, tot 2018 – tramvaie renovate cu sute de mii de euro se strică din două în două zile. Aceeași Timișoara, același 2018 – nici măcar nu a fost demarată procedura de achiziție a serviciului de colectare a deșeurilor stradale, contract care expiră în luna august a acestui an. Pentru toate acestea, dintr-un birou în care temporar stă un domn, se țipă isteric și se arată cu degetul vinovați imaginari: angajați ai primăriei, viceprimari, consilieri, timișoreni, guverne, parlamentari, poate chiar și extratereștrii. Cred că ați înțeles cu toții despre cine este vorba și cunoașteți talentul cu care vremelnicul edil se ascunde în spatele eșecurilor. Ultima declarație, nu nefericită, ci de-a dreptul mincinoasă a acestui trist personaj, este legată de semnarea unui contract cu RETIM (știți, acea societate care i-a cumpărat un Mercedes cu 75.000 de euro), contract pe care, susține personajul cu pricina, l-aș fi semnat eu. Ei bine, pentru că toate au o limită, trebuie să știți și să vedeți (în facsimil) semnătura pusă chiar de el în 2014 pe contractul cu societatea de salubrizare fără a avea o hotărâre de Consiliu Local în acest sens!

Încă o dovadă concretă a faptului că avem de-a face nu doar cu un narcisist, ci cu un mitoman de profesie care ţine captiv un oraş întreg. Acest Narcis, era să spun Nicolae, joacă şi de această dată un teatru ieftin.

Acum suntem în 2018 și contractul amintit mai sus expiră în luna august, iar proceduri pentru o nouă licitație nu au fost demarate încă. Să se pregătească vreo încredințare directă? Să se plătească niște datorii pentru Mercedesul cu pricina? Nu știu, întreb. Sau poate este doar o nouă dovadă de incompetență crasă.

Oricum prin Timişoara se fac deja pariuri că vom avea un nou contract prin încredinţare directă. Rămâne să urmărim dacă aşa se va întâmpla.”, a scris fostul premier bănățean, Sorin Grindeanu.

Fotografia postată de Sorin Grindeanu.
Fostul premier bănățean participă, în Madagascar, împreună cu o delegație a Autorităţii Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), pe care o conduce, la o sesiune a unei subcomisii pentru telecomunicaţii a Organizaţiei Francofoniei.

LĂSAȚI UN MESAJ