Grindeanu, după schimbarea managerului de la Boli Infecțioase: „Un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor”

156

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii Sorin Grindeanu, fost preşedinte al CJ Timiş, critică schimbarea din funcţie a managerului Spitalului de Boli Infecţioase din Timişoara, afirmând că singurul motiv care i se poate imputa este ”lipsa carnetului de partid”.

”În plin război cu COVID 19, un ministru duce lupte politice în loc să se ocupe de sănătatea românilor şi spun asta pentru că singurul motiv care a dus la schimbarea medicului Voichiţa Lăzureanu este lipsa carnetului de partid. Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara a avut cel mai mare număr de vindecaţi, echipa condusă de Voichiţa Lăzureanu reuşind performanţe deosebite, iar într-o ţară condusă de oameni responsabili un astfel de manager ar fi fost tratat cu respect. În România molimei galbene, măsura competenţei o reprezintă carnetul galben de partid, a scris Grindeanu pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”merită «salutaţi» şi băieţii deştepţi din sănătate, în special cei din judeţul Timiş”. Ministerul Sănătăţii a decis o rocadă între managerul şi directorul medical de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, managerul Voichiţa Lăzureanu a devenit director medical, iar directorul medical Cristian Oancea este, începând de luni, manager.

LĂSAȚI UN MESAJ