Grigore Cartianu și cel mai cunoscut hashtag: #rezist

315

Grigore Cartianu a făcut în acest week-end un tur al Banatului cu cartea sa ”#REZIST 600.000”, o monografie a protestelor din toamna și iarna trecută.

Periplul și l-a început la Timișoara, unde a fost primit foarte bine vineri seara de bănățeni, a fost ascultat, i s-au cumpărat cărți și cerut autografe. La fel au stat lucrurile și la Lugoj.

Duminica și-a început-o în Caraș-Severin, de la ora 12,30 la Reșița pentru ca de la ora 16 să fie prezent în Sala de Festivități ”Miron Cristea” a Primăriei Caransebeș. ”Caravana Cărților a avut parte de surprize extrem de plăcute la Caransebeș și Hațeg, unde în fruntea numeroasei asistențe s-au plasat primarii celor două orașe, Felix Borcean și Marcel Goia. Abia mi-au ajuns autografele pentru toată lumea! Astăzi voi lansa „600.000” – #Rezist la Orăștie și Deva, iar mâine la Hunedoara și Petroșani. Apoi voi trece munții, în Oltenia. Peste tot, cu cărți și autografe” a scris luni Cartianu pe contul său de Facebook.

De un real succes s-a bucurat nu numai cartea proaspăt lansată ci, profitând că jurnalistul a venit cu toate cărțile publicate la el, cititorii s-au înghesuit să cumpere și să ceară autografe, cele mai căutate fiind cele privind Revoluția din 1989.

LĂSAȚI UN MESAJ