Greva controlorilor de trafic nu afectează, momentan, Aeroportul Timişoara

215

Controlorii de trafic nu au intrat încă în grevă, aşa cum au promis că vor face, marţi dimineaţa, de la ora 09:00. Conducerea ROMATSA a contestat legalitatea grevei la Tribunalul Bucureşti şi încă nu a fost dat un verdict, judecarea fiind amânată pentru ora 13:30. Dacă greva are loc, atunci ea nu va dura mai mult de câteva ore, anunţau sindicaliştii.

Aeroportul Internaţional Timişoara nu înregistrează până acum probleme. Nu sunt curse anulate nici la plecare nici la sosire. În următoarele câteva ore de pe aerogara timişoreană sunt programate să plece 4 curse, spre Iaşi, Bergamo, Roma şi Dortmund. Pasagerii lor îşi fac deja check-in-ul, nefiind probleme. De asemenea, sunt programate, până după-masă, 3 sosiri la Timişoara, cea de la Cluj fiind întârziată.

În această dimineaţă, în jurul orei 7 era programată o cursă spre Bucureşti care a fost anulată, compania operatoare neoferind o explicaţie.

Rămâne de văzut dacă operatorii de zbor vor intra în grevă. Dacă se va întâmpla asta ei trebuie asigure 30% din cursele aeriene.

LĂSAȚI UN MESAJ