12.1 C
Timișoara
vineri 1 decembrie 2023

Greu de ucis 2016! Cine este celebrul personaj, din Giroc…

Băi nene, ăsta ne bate și cu mâna în ghips!” Este replica nervoasă a unuia dintre piloți, proaspeți ieșiti de pe circuit după o manșă de antrenamente cronometrate, conform onrace.ro.

Ionel Pascotă, acest Bruce Wells al clasei Supersport din CNIR Viteză, domină de ani de zile competiția și privind în grila de start actuală, încă nu a apărut un competitor pregătit să-l înfrunte la această clasă.

Cu un debut slab în prima etapă a campionatului, etapă desfășurată pe circuitul grecesc de la Serres, giroceanul Pascotă revine în forță deși avea o atelă gipsată pe mâna stângă și reușește, la jumătatea sezonului, să preia detașat conducerea clasei Supersport. Drăghici, Petrovici, Calaigiu, Bar și Ciujdea duc o lupta strânsă pentru câștigarea următoarelor două locuri ale podiumului. Toți sunt cu ochii pe Ionel, și așteaptă ca acesta să greșească.

Mai sunt trei etape pana la final. Orice greșeala poate răsturna clasamentul. Toți piloții își doresc să termine campionatul pe două roți. Lupta pe circuit este mult mai frumoasă față de cea din culise unde se adună puncte, se fac prognoze și se dau acatiste.

Următoarele etape se vor desfășura tot pe circuitul MotorPark România și merită să fie urmărite de la fața locului. Spectacolul oferit de piloții de la Supersport este completat de cursele claselor Superbike, D 600, D 1000 și juniori. Etapa 4/27-28 august/ Motorpark (RO)/ Organizator Amckart Racing Team. Etapa 5/10-11 septembrie/ Motorpark (RO)/ Organizator ASL Racing. Etapa 6/08-09 octombrie/ Motorpark (RO)/ Organizator CSM București. Competiție desfășurată sub egida Federației Române de Motociclism.

Supersport CNIR Viteză 2016. Clasament general după 3 etape:
1. Ionel Pascotă 58 p
2. Emil Drăghici 34 p
3. Adrian Petrovici 30 p
4. Mitică Calaigiu 26 p
5. Vlad Bar 24 p
6. Adrian Ciujdea 21 p
7. Florin Călin 15 p
8. Adrian Teodorescu 14 p
9. Bogdan Cacoveanu 11 p
10. Eduard Socaci 6 p
11. Aron Romocea 2 p
12. Ionut Pasăre 0 p
13. Dan Mainescu 0 p

Sursa: onrace.ro

Alte subiecte :

Transparență decizională. Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru trei proiecte de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a...

Parada Militară de Ziua Națională a României începe la ora 12. Iată programul complet al manifestărilor și traseul stabilit de autorități

Timișorenii sunt așteptați la parada militară organizată de Ziua Națională în zona centrală a orașului. Ceremonialul militar şi religios de 1 Decembrie începe la 8:30...

Citește și :