Gravidă în luna a șaptea, a încercat să treacă ilegal frontiera!

159

O familie întreagă de migranți a fost surpinsă de polițiștii de frontieră de la Moravița în timp ce încercau să intre ilegal în România. Cei patru membri ai familiei veneau din Serbia, iar femeia a pornit la drum însărcinată.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, judeţul Timiş, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale, în urma căreia au depistat, pe direcţia localităţii de frontieră Gherman, un grup format din patru persoane care se deplasa dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Deoarece persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, acestea au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări”, trannsmite Poliţia de Frontieră.

Familia de migranţi provina din Afganistan şi este formată din doi adulți, cu vârsta de 24 și 26 de ani, şi doi copii, de 4 și 5 ani. Întrucât femeia este însărcinată în luna a șaptea şi a acuzat o stare de rău, aceasta a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind stabilă.

Cei patru au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

LĂSAȚI UN MESAJ