Grav accident de circulație. Fetiță de patru ani lovită de o mașină.

1463

Grav accident de circulație la Ticvaniul Mare în această dupămasă. O fetiță de aproape 4 anișori, a țâșnit în fața unui autoturism care se îndrepta dinspre Reșița spre Grădinari. Fata a rămas nesupravegheată câteva momente, timp în care a fugit din curte și a traversat strada apărând brusc în fața mașinii.

Șoferul a făcut tot posibilul să evite accidentul, a tras puternic de volan ajungând în șanțul din marginea drumului, dar fata a fost lovită de mașină. Grav rănită, micuța a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la Spitalul de Urgență din Reșița unde a fost stabilizată. Având în vedere gravitatea accidentului și mai ales faptul că Spitalul din Reșița nu are specialitatea de chirurgie pediatrică, de la Timișoara s-a solicitat un elicopter SMURD și fetița a fost trimisă la Spitalul Judeţean de Urgență din Timișoara.

 Șoferul are 44 de ani și era în tranzit prin județul nostru și nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. 

  

sursa: www.carasanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ