Grav accident de circulație cu 12 victime! Planul roșu de intervenție activat

771

Un accident s-a produs joi seara în judeţul Buzău între un microbuz, un tractor și o mașină, primul bilanţ indicând 12 răniţi, informează Mediafax.

Din primele informații furnizate de IGSU, 12 persoane – zece adulți și doi copii – au fost implicate, toate fiind conștiente, însă prezintă diverse traumatisme.

Nu au fost persoane încarcerate.

Au fost alertate o autospecială pentru victime multiple, două echipaje de prim ajutor SMURD, o descarcerare, o autospecială de stingere şi 4 ambulante SAJ.

UPDATE: 6 persoane sunt rănite grav; s-a activat planul roşu de intervenţie

Şase persoane sunt rănite grav, cu traumatisme multiple, în urma accidentului petrecut pe DN2C, pe raza oraşului Pogoanele din judeţul Buzău, după o coliziune între un microbuz de călători şi un tractor, autorităţile activând planul roşu de intervenţie. În accident a mai fost implicat şi un al treilea autovehicul, un autoturism.

„Iniţial au fost declarate 10 victime, s-a declanşat planul roşu. Sunt şase victime cu traumatisme multiple, la faţa locului au fost dirijate peste şase echipaje de intervenţie”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. George Creţu.

sursa foto: dcnews.ro

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ