„Grădina” de la Iulius Mall e în curs de amenajare

464

Din dorința de a completa armonios posibilităţile de petrecere a timpului liber oferite de Iulius Mall Timișoara cu un ambient relaxant pentru vizitatori, numeroşi arbori, arbuști și flori sunt în curs de amplasare sau plantare în spaţiile exterioare ale mall-ului.

Speciile au fost alese pentru aspectul lor deosebit, fiecare având caracteristici care îi conferă un farmec aparte. Bonsai înalți de șase metri, arbori de tisă al căror coronament este croit în formă cubică, sferică sau conică, flori de Lonicera şi trandafiri coloraţi, buxus, cotoneaster și euonymus, toate acestea vor încânta privirile clienţilor Iulius Mall Timişoara.

Plantele sunt aduse din Italia, din aceleași pepiniere unde cresc exemplarele de arbori și arbuști care vor înfrumuseţa cel mai mare parc suspendat din țară, ce urmează a fi amenajat în ansamblul urbanistic Openville. Parcul va avea o suprafaţă de 55.000 mp, alei de promenadă, locuri de joacă și suprafețe întinse acoperite cu gazon special, pe care vizitatorii se vor așeza liniștiți, pentru a savura clipe de relaxare și pentru a se bucura de priveliște. Peisajul va include aproximativ 20.000 de arbuști, 1.000 de arbori şi mii de flori.

Ansamblul urbanistic Openville, dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timișoara, va include șapte clădiri de birouri clasa A, printre care și cel mai înalt imobil office din România, 100 de noi magazine, restaurante şi cafenele tematice, 15 săli de cinematograf multiplex, fresh market și săli pentru evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ