Gluma unor tineri pe un drum național se putea transforma într-o tragedie VIDEO

89

Poliţiştii din Alba fac verificări pentru depistarea mai multor tineri, după ce un şofer i-a filmat în timp ce se prefăceau că întind un fir peste șosea, avertizând că sunt puşi în pericol motocicliştii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că tinerii nu au fost, încă, identificaţi. „Facem verificări în acest caz pentru depistarea persoanelor respective. Deocamdată nu au fost identificaţi”, a spus Prodan.

Verificările poliţiştilor au loc după ce un şofer a postat pe Facebook o filmare făcută cu camera din maşină în care se văd mai mulţi tineri care se prefac că întind un fir peste șosea, DN 74 între Şard şi Ampoiţa.

„Problema este că dacă prind vreun motociclist şi-l surprinde faza, cam ce se poate întâmpla?”, a scris şoferul pe pagina de socializare.

sursa – digi24.ro

Din ciclul "ma-sa l-a facut om iar el s-a transformat in bou" . Niste cretini pe drumul acela drept spre Ampoita "se jucau" de-a firul intins peste sosea. Tare mi-as dori sa aiba mainile legate cu un astfel de fir si sa stea fix in acceasi pozitie cu firul intins cand trece o masina. Problema este ca daca prind vreun motociclist si-l surprinde faza, cam ce se poate intampla? Dar,daca esti bou, asa o sa mori.

Opublikowany przez Ovidiu Daniel Sobota, 19 października 2019

LĂSAȚI UN MESAJ