Gimnastica din Banat încă n-a ”murit”! Lugojul dă noi speranțe acestui sport care ne-a adus atâtea satisfacții…

142

Gimnaștii legitimați la Clubul Sportiv Școlar Lugoj și Clubul Sportiv Municipal Lugoj, antrenați de profesorii Ion Bulacu, Adrian Meleancă, Aurel Munteanu și Alexandru Panait și-au trecut în palmares 32 de medalii în cadrul concursului internațional, regional, Cupa DKMT (România, Serbia, Ungaria), ce s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, în sala de sport din zona Circumvalațiunii, din Timișoara, notează redesteptarea.ro.

Sportivii lugojenii prezenți au concurat la categoriile de vârstă de la 8 ani la 18 ani. Cea mai completă și reușită evoluție a avut-o speranța gimnasticii lugojene, Marcu Norbert (selecționat în vară la lotul național de juniori de la Bistrița), de 12 ani, care s-a clasat pe prima poziție la individual compus și la toate aparatele (sol, cal, inele, sărituri, paralele, bară).

Patrick Voichescu (13 ani), s-a clasat pe locul doi la individual compus, sol, inele, sărituri, bară și pe trei la cal și paralele.

Tot pe doi, la individul compus, s-a clasat componentului lotului național, Rafael Szabo (16 ani), care și-a adjudecat locul unu la cal, inele, bară, locul doi la sol și trei la paralele.

Pe treapta a treia a podiumului de concurs de la individual compus a urcat Răzvan Micloș (12 ani), care s-a clasat al doilea la inele și cal și al treilea la bară.

Gimnaștii lugojeni de până în 11 ani s-au remarcat prin David Ene (7 ani), locul trei la bară, Denis Mureșan (8 ani), locul doi la sol și bară și trei la inele Raul Standolariu (10 ani), locul unu la cal și bară, doi la sărituri, Flavius Borca (11 ani), locul trei la sărituri și inele.

“A fost un concurs puternic la care a au luar parte gimnaști din Reșița, Timișoara, Novi Sad și Subotica, din Serbia. Pentru noi a fost o bună verificare înaintea finalelor individuale pentru junior II și I, ce vor fi în 1-4 noiembrie la Bistrița, unde ne vom prezenta cu Norbert Marcu, Răzvan Micloș, Patrick Voichescu și Rafael Szabo”, a precizat antrenorul Adrian Meleancă.

La competiție au evoluat peste 50 de gimnaști.

Sursa text+foto: redesteptarea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ