Gigi Becali vrea să facă un partid nou… doar cu profesori universitari şi oameni culţi!

352

Gigi Becali, care a mai cochetat în trecut cu politica, fiind chiar preşedintele Partidului Noua Generaţie, a fost şi europarlamentar PRM, vrea să reintre în „circuit”. Acum vrea să înfiinţeze un partid elitist, format numai din profesori universitari şi oameni culţi.

Becali n-a avut dreptul să voteze la aceste alegeri, după ce judecătorii i-au interzis drepturile civile în condamnarea pe care a primit-o pentru schimburile de terenuri cu MApN. Patronul Stelei spune însă că oricum este dezamăgit de clasa politică actuală. Becali susţine că vrea să intre din nou în politică şi lucrează la un proiect din care urmează să fac parte intelectuali.

„Am eu nişte gânduri, dar am decis să nu mai candidez eu. Am să construiesc un partid. O să fie în el numai profesori universitari, numai oameni culţi, nu se mai poate altfel! De 27 de ani a ajuns ţara unde a ajuns. E exact cum zice un psalm: când se ridică oamenii de nimic, neleguiţii umblă liberi. Cum să stau liniştit când văd că ţara mea e condusă de puteri străine? Trebuie să dau jertfă cu orice risc, ţara este condusă de puterile străine”, a declarat Gigi Becali

LĂSAȚI UN MESAJ