Ghiroda își inaugurează baza sportivă într-un meci de gală cu foștii tricolori

264

O comună de lângă Timișoara se pregătește pentru evenimentul sportiv al anului: un meci demonstrativ în compania fostelor vedete ale naționalei și inaugurarea unei baze sportive moderne în care Primăria a investit 700.000 de euro.

Primăvara acestui an reprezintă cu siguranță apogeul sportiv al Ghirodei. Pe de o parte echipa de fotbal ACS Ghiroda s-a încoronat campioană a județului Timiș și va juca în luna iunie barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Este pentru a doua oară în ultimii trei ani în care Ghiroda merge la baraj, însă de această dată cu mai mult succes.

Cel puțin la fel de important este însă noua bază sportivă de care va dispune echipa și comunitatea din această primăvară. Primăria Ghiroda a investit în terenul de fotbal din imediata vecinătate aproximtaiv 700.000 de euro și lucrările majore s-au încheiat dupa aproape un an. Proiectul include în acest moment suprafață de joc nouă, tribune, instalația de nocturnă și o clădire cu vestiare, sală de forță și bazin pentru refacere. Într-un cuvânt tot ceea ce e necesar pentru activitatea de performanță.

În viitor vor apărea și alte îmbunătățiri, o tabelă de marcaj, precum și mărirea numărului de locuri în tribune pentru ca in acest moment sunt disponibile doar 250 de locuri.

Inaugurarea noii arene va fi făcută într-un meci de gală, vineri, atunci când pe gazonul proaspăt de la Ghiroda vor sosi o parte din fostele glorii ale naționalei României. Miodrag Belodedici și Ioan Ovidiu Sabău se numără printre jucătorii ce vor înfrunta campioana Timișului alături de câțiva jucători din garda actuală a tricolorilor, Torje, Benzar, Filip. Ora de start este ora 20 și gazdele vor să transforme meciul într-un eveniment de sărbătoare pentru întreaga comună.

 

LĂSAȚI UN MESAJ