Gheorghe Neţoiu, operat cu succes pe inimă de medicii timişoreni. Fostul acţionar de la Dinamo a suferit o intervenţie pe cord deschis

128

Gheorghe Neţoiu, care a fost condamnat în dosarul “Transferurilor”, a fost operat cu succes pe inimă de medicii chirurgi de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara. Intervenţia chirurgicală pe cord deschis, de bypass, a avut loc ieri. În acest moment, starea de sănătare a fostului acţionar al cluburilor de fotbal FC Dinamo şi Universitatea Craiova este stabilă. Potrivit medicilor, în cursul zilei de astăzi, Gigi Neţoiu va fi mutat de pe Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, pentru că se simte mai bine.

Gigi Neţoiu a suferit un infarct în închisoare, duminică seara, iar medicii timişoreni au ajuns la concluzia că acesta are nevoie de o intervenţie chirurgicală pe cord deschis, de bypass. Doctorii au descoperit, după ce au realizat o coronarografie, că fostul acţionar al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti are trei artere coronare înfundate.

Vă reamintim că Gigi Neţoiu a fost condamnat, în martie 2014, în dosarul transferurilor de jucători la trei ani şi patru luni de închisoare, fiind încarcerat la Secţia exterioară Vânjuleţ a Penitenciarului Drobeta Turnu Severin. În acelaşi dosar al transferurilor de jucători au mai fost condamnaţi şi Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu şi Gheorghe Popescu.

LĂSAȚI UN MESAJ